ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οδικώς:

Ερχόμενοι από την Αθήνα (28χλμ.), το Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος ή την Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών - Θεσσαλονίκης, φθάνοντας στον κόμβο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ / Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ακολουθείτε τη Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ προς το ΜΑΡΑΘΩΝΑ για περίπου 10 χλμ.Συνεχίζοντας ευθεία, 2,5 χλμ. μετά τη διασταύρωση της Ραφήνας στρίβετε δεξιά στη δεύτερη είσοδο για το Μάτι, προς την παραλία. Μόλις φθάσετε στη θάλασσα θα δείτε το Ξενοδοχείο CABO VERDE (Attica,Greece)στα δεξιά σας (Λ. Ποσειδώνος 41) δίπλα από τη μαρίνα.

Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο μικρό πάρκιγκ της μονάδας ή στο δρόμο μπροστά από το Ξενοδοχείο. Εάν χρειάζεστε ΤΑΧΙ, παρακαλώ ζητήστε μας τις ειδικές τιμες.

Mε Λεωφορείο:

Aπό το σταθμό των Λεωφορείων (ΚΤΕΛ Αττικής) της οδού ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ, δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού Βικτώρια, παίρνετε το Λεωφορείο για ΜΑΤΙ ή ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ. Αφήνετε το λεωφορείο στο Μάτι, μόλις 50 μέτρα από το Ξενοδοχείο CABO VERDE.

Τα Λεωφορεία για ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΖΟΥΜΠΕΡΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ και ΣΟΥΛΙ σας φέρνουν επίσης στο Μάτι, αφήνοντάς σας επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, από όπου θα πρέπει να κατηφορίσετε προς την παραλία, περπατώντας περίπου 1 χλμ.

Με σκάφος αναψυχής:

Χαράζετε πορεία για την ανατολική ακτή της Αττικής, 2 μίλια βόρεια του λιμένα της Ραφήνας, στη μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου Μάτι, όπου μπορείτε να ελλιμενιστείτε. Το Ξενοδοχείο CABO VERDE (Attica,Greece) βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη μαρίνα (στίγμα 380 03`,50,  240 00`,00).